Boka hemstädning

BOKA HEMSTÄDNING

Boka en hemstädning med oss redan idag! Fyll i vårt kontaktformulär här på sidan så hör vi av oss så fort vi kan. Redogör gärna i ditt mail för var du bor, hur stort du bor samt om det föreligger några andra omständigheter som kan ha relevans för oss som städfirma. Ju mer information vi har om dig som kund, desto bättre tjänst kan vi tillhandahålla.Garanterat rent

För att försäkra oss om att det arbete som vi utför är av högsta kvalitet gör vi regelbundna kontroller och besiktningar hos våra kunder. Först och främst gör alla våra städare en egenkontroll efter varje utfört arbete där de går genom bostaden efter en checklista. Utöver detta gör vi i ledningen månatliga kontroller hos våra långtidskunder samt bokar in regelbundna möten med kunden där vi stämmer av att arbetet fortlöper som det ska.

städa kök

Standardlösning som ger mycket valuta för pengarna

I vår städning ingår en stor del av de sysslor som man kan tänka sig utgör en fullständig hemstädning såsom dammtorkning av fria ytor, dammsugning, avtorkning av skåp, golv och lister, spisrengöring, rengöring av tvättställ, badkar, duschkabin etc. För en fullständig lista över dessa tjänster kan du kontakta oss via mail eller telefon. En sådan standardlösning brukar fungera perfekt och ge precis den avlastning som hemstädning ska göra. Vill du ha hjälp med andra saker går det självklart också att fixa.

Vi städar ditt hem i Bromma!