Hemstädning Bromma

För ett snyggt och rent hem | 08-760 66 11

Tilläggstjänster

Som komplement till vår standardlösning som täcker det mest grundläggande städbehovet kan vi på Viklunds Städ  även erbjuda en rad kompletterande tjänster. Vi förstår att våra kunders behov ser olika ut från fall till fall och gör vårt bästa för att erbjuda en så komplett lösning som möjligt.

stryka kläderVi kan:

Stryka dina kläder – Perfekt för dig som har svårt att få tiden att räcka till. Lämna kläderna framme innan städningen så har du dem strukna och fina när du kommer hem.

Tvätta dina kläder – Vi tvättar dina kläder vid behov. Vår personal har ett fint handlag och hanterar kläderna på bästa sätt.

Ta hand om smutsdisken – Om du vill ha ett helt och hållet rent kök när städningen är avklarad kan vi komplettera vår städning med att även ta hand om disken.

Vattna dina krukväxter – Ett enkelt sätt att hålla koll på dina krukväxter är att låta oss på Städgiganten sköta den saken i samband med att vi städar bostaden.

Rengöra dina sophinkar och andra sopbehållare – Det blir lätt smutsigt i och runt sopbehållare. För bara en liten extra summa tar vi hand om dessa behållare och lämnar dem skinande rena.

Flexibel verksamhet

Utöver hemstädning och relaterade tjänster som utförs i hemmet, erbjuder vi även andra typer av städning. Vi har exempelvis flera bostadsrättsföreningar som kunder där vi utför trappstädning och fönsterputsning. Vi jobbar även med skolstädning och kan erbjuda kontorsstädning för dig och ditt företag. Hittar du inte det du söker här på sidan kan du alltid kontakta oss med en förfrågan så kan vi se om vi inte kan hitta ett sätt att hjälpa dig på. Vi strävar hela tiden efter att göra våra kunder nöjda och glada.

Överlåt hemstädningen åt proffsen!